72dafebb41f5898974be974aa3993509befb7328.jpg
Lindesteyn

Gezellig
Zwijndrecht

Lindesteyn stock 2
Lindesteyn stock 3

Lindesteyn ligt op een aantrekkelijke plek in Zwijndrecht. Net even buiten de drukte, maar wel met alles binnen handbereik. Voor uw dagelijkse boodschap steekt u het water over naar het wijkwinkelcentrum met supermarkten en diverse andere winkels. Ook kunt u in Zwijndrecht op allerlei leuke plekken terecht voor culinaire verwennerij, een borrel of goede lunch.

Gezellig
Zwijndrecht

Het vernieuwde stadshart van Zwijndrecht ligt op nog geen 10 minuten fietsafstand. U kunt er ook prima de auto parkeren. In het autovrije winkelgebied Walburg vind u allerlei winkels die in veel meer voorzien dan de dagelijkse behoefte. U kunt er prima slagen voor een nieuwe outfit, rondstruinen door een boekenwinkel en op donderdag is er Markt op de Biesbos.

Zwijndrecht heeft nog veel meer leuke plekken. Zin om lekker te lunchen, borrelen of dineren? We zetten de 5 leukste plekken voor u op een rij.

Optimaal buitengevoel
In het Oogstpark drinkt u koffie met wat lekkers en in de tuin van huiskamercafé Fluitekruid naast Herberg De Kop van ’t Land geniet u van vegetarisch eten.

Eten met zich op het water
Verken de horeca langs de Ringdijk. Zomerlust, Florizz Ridderlijk Eetcafé en ZOHEJ zijn aanraders.

Lekker eten, dichtbij huis
In het Develpark zit het Develpaviljoen met een heerlijk terras aan het water. U kunt ook om de hoek van Lindesteyn gaan eten bij Restaurant & Wijnbar Wiqui.

IJsje halen
Aan het Veerplein zijn allerlei restaurants en bij Gelateria Lorenzo haalt u het lekkerste ijs.

1x per jaar
Elk jaar is er het Noordparkfestival. De volgende staat gepland voor zaterdag 24 juni 2023! Geniet van de muziek en haal wat lekkers te eten of te drinken bij een van de foodtrucks.

Lindensteyn sfeer   water industrie 3878