Lindensteyn sfeer   water industrie 0441

Locatie

Binnenkort in pre-sale!

Lindesteyn komt aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht. Om precies te zijn ter hoogte van de Kerkweg waar vroeger de basisschool stond. Het appartementengebouw met veel glas komt midden in een bestaande wijk. Het bijzondere aan deze plek is dat het midden in  de wijk ligt, maar toch omringd is met groen. En daar komt nog meer groen bij. Het is dus niet dat u in de natuur woont, maar wel met natuur om u heen én alles wat u nodig hebt binnen handbereik. Want zowel de winkels als de snelweg, de Oude Maas, en het bos liggen op loop- en fietsafstand.

“Ik blijf hier nieuwe dingen ontdekken.”

3dbd332ff6722cd8110d45e99c855b1e

Boodschappen doen

Met 2 minuten fietst u naar winkelcentrum Oudeland waar naast een supermarkt allerlei winkels zijn die voorzien in de dagelijkse behoefte. Er zijn ook nog een aantal winkels aan de Korte Ambacht. Ook maar 3 minuten fietsen vanaf Lindesteyn. 

Lekker uit eten

In de buurt zitten een aantal fijne restaurants. En als u meer wilt, fiets of rijd u zo naar het centrum van Zwijndrecht of de kade van de Oude Maas waar veel horeca te vinden is. Zin om uw horizon te verbreden? Fiets in de zomer de Brugweg over en geniet van alles wat ook het centrum van Dordrecht te bieden heeft. Overigens bent u met de auto in 20 minuten bij een van de vele hotspots die Rotterdam rijk is. 

HR 20220419 VWI006 Lindesteyn webp
Lindensteyn sfeer   water industrie 0441

De aantrekkings­kracht van water

Als u zo dicht bij de Oude Maas woont, lonkt het water altijd. Zwijndrecht heeft een eigen watersportvereniging en diverse haven. Lindesteyn ligt praktisch om de hoek van de Maas. Pak de fiets en koers richting het Veerplein waar u heerlijk wat eet en drinkt met uitzicht op de rivier. Leuk detail, hiervandaan neemt u de waterbus naar Dordrecht. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker op een bankje aan de kade gaan zitten en in stilte genieten van de indrukwekkende schepen die voorbij varen. Wist u trouwens dat er langs de oevers van het Noorderpark een beeldenroute is?

Lindensteyn sfeer   water industrie 3787

Zin om de natuur 
in te gaan

Zwijndrecht heeft ook prachtig groen. U wandelt zo naar Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos. En met de fiets bent u in een 18 minuten bij Natuureiland Sophiapolder of in het Noorderpark. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden. We nodigen u uit om met ons mee te fietsen. Klik hier om de wandel- en fietsroute te bekijken en u door het veelzijdige Zwijndrecht te laten verrassen.