72dafebb41f5898974be974aa3993509befb7328.jpg

Gratis interieuradvies

Interieuradvies voor
uw appartement
Robert & Anouk visual 6
3

Verleidt Lindesteyn en overweegt u hier een appartement te kopen? Dan hebben we een cadeautje voor u! Iedereen die een appartement, topappartement of penthouse in Lindesteyn koopt, krijgt gratis interieuradvies van Joker van der Wiel Interieur.

Handig, want een nieuwbouwappartement is als een blanco vel dat u helemaal naar eigen wens kunt ‘kleuren’. Maar waar begint u en hoe creëert u een warm thuis waar u vanaf dag één fijn voelt. De sky is the limit. Gelukkig staat u er niet alleen voor.

Uw appartement komt tot leven

Nadat u de koopovereenkomst getekend hebt, nodigt een van de interieurstylisten u uit voor een inspiratiesessie in de prachtige showroom aan de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht. Tijdens de sessie gaat u aan de hand van de plattegrond kijken welke afwerking gewenst is. Een ontzettend leuk proces, waardoor de aankoop echt tot leven komt.

1

Over Joker van der Wiel

Bij Joker van der Wiel is vakkennis in huis. Iedereen heeft een achtergrond of studie op het gebied van interieur. De gemixte samenstelling van het team zorgt voor een combinatie van flinke ervaring én frisse blikken. Uiteraard is iedereen altijd op de hoogte van de laatste trends. Laat u verrassen, inspireren en helpen.

Hebt u ook zo’n zin in om iets moois te maken van uw gloednieuwe appartement? Tot snel!