Lindesteyn exterieur 1

03-05-2024

UITNODIGING: Inloopmoment 23 mei aanstaande!

Wij zijn verheugd om u als geïnteresseerde van het eerste uur uit te mogen nodigen voor het inloopmoment van Lindesteyn. We markeren hiermee het begin van de verkoopfase, in een exclusief gezelschap, nog vóórdat de pre-sale voor het brede publiek van start gaat.

Kom langs op 23 mei tussen 16.00 en 18.00 uur
Achter de schermen zijn we druk bezig met de verkoopvoorbereidingen. Naar verwachting zullen we nog deze zomer in verkoop gaan. Op donderdag 23 mei aanstaande organiseren wij een inloopmoment voor geïnteresseerden op het kantooradres van Van Wijnen, om precies te zijn aan de Calandstraat 4 te Dordrecht.

Bent u op zoek naar een nieuw en luxe appartement of penthouse in Zwijndrecht en wilt u meer informatie over de koopappartementen in het plan? Het verkoopteam staat voor u klaar om alles te vertellen over de verschillende typen appartementen.

Daarbij kunt u direct onze showroom met het sanitair en tegels bekijken én worden de concept prijslijsten met bandbreedtes per bouwnummer tijdens dit moment als allereerste met u gedeeld. Natuurlijk kunt u ook in gesprek met de makelaar en de financieel adviseur, bijvoorbeeld als u vragen heeft over de verkoop van uw huidige woning.

Aanmelden kan via uw persoonlijke account op de projectwebsite en is verplicht.

Heel graag tot de 23e!

Lindesteyn slide3