Lindesteyn slide3

24-03-2021

Bel of mail de makelaar

Vragen? Bel of mail Salomé Schaap van Ooms Makelaars
Lindesteyn wordt verkocht door Ooms Makelaars in Dordrecht. Salomé Schaap en haar collega Jilles de Haas zijn de vaste contactpersonen. Nu al vragen? Gewoon even bellen! Salomé is makelaar, taxateur én adjunct directeur van de vestiging in Dordrecht. We stellen haar graag aan je voor. Dan weet je vast met wie je misschien straks wel om de tafel zit.

Makelaar Lindesteyn

Salomé is onverdeeld enthousiast over Lindesteyn. “Ooms Makelaars was al in een vroeg stadium bij de planvorming betrokken. Superleuk is dat. Wij spreken zoveel woningzoekenden in deze regio en weten daardoor goed wat mensen waarderen en wensen. Deze kennis konden we delen met Van Wijnen, zodat daar in de ontwerpfase rekening mee gehouden kon houden.”

 Unieke kans
“Ik ben gecharmeerd van de stijlvolle architectuur, indrukwekkende raampartijen, grootte van de appartementen en het groen rondom. Fijn ook dat de buitenruimtes zo royaal zijn. Naar dit soort appartementen is vraag in de Drechtsteden. Sowieso is het aanbod in de nieuwbouw in Zwijndrecht op dit moment schaars. Een unieke kans dus.”

 Supermooi plan!
Diverse mensen hebben zich al bij Ooms aangemeld als belangstellende. “Dit zijn vooral mensen die gelijkvloers willen gaan wonen en een eengezinswoning achterlaten. Ze hebben geen zin meer in het onderhoud van het huis en de tuin, maar willen nog wel de ruimte om zich heen ervaren. De luxe die Lindesteyn biedt, ervaren ze als een mooie extra. De topappartementen in 2 lagen, voorzien van groot terras, kunnen weer interessant zijn voor wie écht veel leefruimte en vrijheid zoekt.”

 Kwaliteit is het allerbelangrijkste
Ooms Makelaars is regionaal een sterke speler met maar liefst 9 kantoren. Handig als je je huidige huis via dit kantoor wilt verkopen. De lokale verankering van de verschillende kantoren, maakt dat de medewerkers precies weten wat er op de woningmarkt in directe omgeving speelt. Daarbij is het kantoor klein genoeg om klanten persoonlijk te kennen. En dat komt de kwaliteit ten goede. “Kwaliteit in presentatie, kennisoverdracht, afhandeling en kennis staan bij ons kantoor met stip op één!”

 “Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk. Geen dag is hetzelfde en de Drechtsteden is een mooi gebied om te werken. De positieve energie die kopers met zich meebrengen, is het mooiste aan mijn vak. Ik kijk ernaar uit belangstellenden van Lindesteyn te ontmoeten en informeren”, zegt Salomé afsluitend.

 Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in als belangstellende. Dan zorgen wij ervoor dat je het laatste nieuws als eerste ontvangt. Ooms Makelaars bereik je via telefoonnummer 078-6144333 of mail naar dordrecht@ooms.com